Bra show när Dire Straits hyllades på Konserthuset

Av den 26 mars, 2018

Under söndagskvällen gjorde bandet A Tribute to Dire Straits ett framträdande på Örebro konserthus där man bjöd på en bra show.

När jag hörde talas om den här konserten kände mig lite frågande till om det verkligen var värt nästan 500 kronor för att höra ett coverband spel Dire Straits låtar, men den tanken fick jag ta tillbaka då jag såg showen med massor av ljus som snarare gav en känsla av Las Vegas än något annat.

Bandet består dessutom av mycket duktiga musiker som samtliga nördat ner sig i Dire Straits musikskatt.

Det som förvånar mig mest är hur många låtar jag inser att jag har någon form av relation till, och då måste jag tillägga att jag inte är något direkt fan. Men är man i åldern från 40 och uppåt så är ju detta ett band man hört många gånger.

Denna kväll bjöd i alla fall på skön musik från fantastiska musiker och en riktigt bra ljusshow så jag anser att man fick valuta för sina pengar, och var du inte på plats men får möjligheten att se A Tribute to Dire Straits tycker jag att du skall ta den.

A Tribute to Dire Straits får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login