Boris René på sommarturné och ”Möjligheter Tour” i höst

Av den 23 maj, 2017

Sommaren 2017 tar Boris René med sig Mello-hiten ”Her Kiss” ut på vägarna när han åker på turné med start i Malmö den 25 maj. Till hösten väntar ”Möjligheter Tour” med uppmärksammade Aron Anderson, en inspirerande föreställning om att skapa målbilder och hitta sin inre drivkraft.

Från Örebro, Sverige kommer stjärnskottet Boris René. En 26-årig sångare, ursprungligen från Kongo Kinshasa, vars röst kännetecknas av äkta känsla och en unik soulinspirerade ton. Under våren 2017 tävlade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Her Kiss” där han tog sig vidare till final i Friends Arena.

Med fängslande soul/pop-baserad musik vill Boris dela med sig av sina erfarenheter, men framförallt dela en härlig stund med sin publik. Glädje och sväng är även något som kännetecknar Boris, så detta är absolut något man kan förvänta sig när man ser honom live.

”Så länge man har roligt, så löser det mesta sig”
– Boris René

I höst står Boris René för musiken i den inspirerande ”Möjligheter Tour” med Aron Anderson. Under föreställningen lär Aron publiken att skapa målbilder och hitta sin inre motivation/drivkraft. Men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen.

Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol och tog ett beslut som han levt efter sedan dess, att se möjligheter istället för begränsningar och att motivera såväl sig själv som andra.

Möjligheter Tour kommer till Örebro Konserthus den 7/10.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login