Boosta din vinterhud med en helvegansk hudvårdsrutin och NY sheetmask

Av den 2 januari, 2019
Visste du att de första sheetmaskerna användes av japanska geishor? 

För hundratals år sedan samlade geishor i Japan överblivna tygbitar i siden från kimonotillverkning. De blötte tygbitarna i blomvatten och lade dem över ansiktet som en del i sinahudvårdsrutiner.

Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask är gjord av cellulosafibrer från förnybar trämassa och har en kraftfull och rikligt fuktighetsbevarande formula. Masken låter huden andas ordentligt och är så bekväm att den känns som en andra hud. Helt enkelt hudvård med dig och planeten i åtanke. När du har använt sheetmasken kan du lägga den i komposten hemma. Smidigt sätt att ge tillbaka till naturen.

Med en enda användning av Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask ger du huden över 70 procent av ingredienserna i Drops of Youth™ Youth Concentrate 30 ml. Den ikoniska formulan är berikad med Community Trade-producerad ekologisk babassuolja från Brasilien och tre kraftfulla växtstamceller: edelweiss från italienska alperna och martorn och strandsilja från Bretagnes kust.

Växtstamcellerna extraheras på ett hållbart sätt och är vida kända för sina regenerativa egenskaper och förmåga att motstå miljöangrepp. Tillsammans bildar de en kraftfull formula som ger en fräschare, mjukare och spänstigare känsla i huden.

Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask är det senaste tillskottet i den storsäljande hudvårdsserie Drops of Youth™. På 15 minuter fuktboostar den huden intensivt så att den känns fräschare, mjukare och spänstigare. Perfekt när schemat är fullt och du vill visa din bästa sida.

För att huden i ansiktet ska hänga med i ditt hektiska schema krävs en produkt som är effektiv, snabbverkande och behändig. Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask gör dig och din hud redo för allt livet har att erbjuda.


Drops of Youth Sheetmask landar i butik 22 januari

Här är några exempel på hur du kan göra skillnad i din huds liv med denna sheetmask:

  • Tidigt på morgonen före jobbet, eller på kvällen innan festen, när du är lite extra trött. På med masken och möt en uppfräschad du i spegeln en kvart senare.
  • Maska under flygresan ochtackla den torra flygplansluftenför synbart fräschare glow och spänst i huden, både på hög höjd och på marken efter landning.
  • Packa ned sheetmasken för semesterresan så att du enkelt kan ge huden en efterlängtad och välbehövlig fuktboost.
  • Använd sheetmasken två gånger i veckan med den dagliga rutinen för Drops of Youth™:

Steg 1: RENGÖR-Gentle Foaming Wash

Steg 2: PUNKTBEHANDLA-Youth Concentrate

Steg 3: EXTRA KÄRLEK TILL ÖGONEN – EyeRoller eller Bouncy Eye Mask

Steg 4: ÅTERFUKTA – Youth Cream

Steg 5: VÅRDA UNDER NATTEN – Bouncy Sleeping Mask

Drops of Youth™ Youth Concentrate Sheet Mask kommer till The Body Shop Örebro 22 januari.

Mode & Skönhet | The Body Shop
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login