Bokningen av 2021 års resor har öppnat

Av den 20 april, 2020

Covid19 har i princip lamslagit hela resebranschen. Fram tom 15/6 så långt som UD:s avrådan sträcker sig för närvarande finns inte mycket hopp om att kunna resa. Det har lett till att Airtours har öppnat försäljningen för 2021 års resor rekordtidigt.

– Vi såg tidigt att det skulle bli svårt för många av våra kunder att komma iväg på en resa den här våren. Samtidigt uppfattade vi också att kundernas längtan och sug för att resa fortfarande är starkt, så starkt att vi faktiskt känt ett stort tryck att öppna försäljningen för 2021. Vi har aldrig tidigare öppnat den så tidigt, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Försäljningen smygöppnade på Skärtorsdagen och sedan dess har en strid ström av bokningar trillat in.

– Vi har inte ens gått ut med detta brett och ändå har det bokat mer under hela påskhelgen än vad vi har fått in totalt under senaste månaden. Vi är mer än nöjda med resultatet än så länge, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Sedan tidigare erbjuder Airtours öppet köp för alla som vill boka sommarens charterresor, nu väljer bolaget att förlänga erbjudandet så att det gäller alla bolagets charterresor. Erbjudandet gäller tillsvidare.

Erbjudandet om fri av- och ombokning gäller tillsvidare. Avreseperiod tom den 31 oktober 2021. Det är endast resenärer som bokar Airtours charter kan ta del av den nya avbokningsperioden och undantaget är resor där flygbolag eller hotell kräver omedelbar betalning.

Resa | Bokningen av 2021 års resor har öppnat
Örebroguiden

Källa Airotours

You must be logged in to post a comment Login