Boka ett specifikt rumsnummer på hotellet

Av den 3 september, 2017

Nu lanserar Ving en ny tjänst där kunderna kan boka ett specifikt hotellrum på många av våra koncepthotell.

Till en mindre servicekostnad kan Vings kunder nu boka ett specifikt rumsnummer inom den rumskategori man bokat.Sex dagar innan avresa får ett urval av de kunder som bokat ett koncepthotell ett mail med erbjudandet. De tillgängliga rummen är markerade på en karta över hotellområdet och kunden betalar direkt till hotellet vid ankomst. En majoritet av kunderna får detta erbjudande bl a beroende på hur många rum som är tillgängliga och beroende på ankomstdag.

– Våra gäster har länge efterfrågat möjligheten att få bekräftat att de får sitt speciella favoritrum innan de ankommer till hotellet. Vissa vill ha en viss utsikt eller läge på rummet medan andra vill ha ett visst rumsnummer. Nu gör Ving det möjligt för ett större antal gäster att få sitt rumsnummer bekräftat i förväg. Vi är glada att som första större researrangör kunna erbjuda denna service på våra allra mest populära hotell, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Projektet har testats av Thomas Cook i Norden under vintern och våren och intresset har varit stort. Cirka 20 procent av de kunder som erbjudits att välja ett specifikt rumsnummer har nappat på erbjudandet. Fler länder inom Thomas Cook Group har nu tillkommit; Storbritannien, Tyskland, Belgien och Nederländerna, och inom kort kommer även kunder i Frankrike och Österrike att kunna ta del av detta.

I dag är cirka 40 hotell anslutna till projektet, främst koncepthotell som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Sentido. Antalet anslutna hotell ökar hela tiden och till nästa sommar är målet att 300 hotell inom Thomas Cook-gruppens utbud ska kunna erbjuda sina gäster att boka ett specifikt rumsnummer.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login