Bok 3 i serien ’Mannen som sprängde bort ansiktet’

Av den 7 oktober, 2019

UPPBROTT är tredje boken om Per Lunds öden och äventyr. Pers hittills säkra framfart i livet får en kraftig törn som kullkastar hans grepp om sitt liv. Men Per är stark, han lyckas finna riktningen på sitt liv igen och nu med en djupare mening.

Per Lund söker lugn och harmoni i sitt liv efter kidnappningen i Kanada. Hans nära relation med familj, vänner och arbetskamrater stärker honom. När han maskerar sig som Svarte John undviker han till sin lättnad att figurera i media. Han hämtar sig sakta från sina traumatiska upplevelser och han uppnår en inre balans genom att umgås ofta med sina närmaste. Han arbetar hårt och allt utvecklas som tänkt.

Plötsligt bryts harmonin. Uppbrott efter uppbrott bedövar honom igen. Han faller handlöst ner i en djup depression. Efter en lång tid i ensamhet lyfter åter hans vänner honom och i sin isolering har han funnit tröst, hopp och utveckling i konsten som gör att Per hittar livet igen, men nu med förändrade levnads-och framtidsmål.

Lisa och Sven G Sverne
’Mannen som sprängde bort ansiktet’ del 1 Arvet, del 2 Kidnappningen och del 3 Uppbrott är en serie om Per Lunds öden och äventyr. När vi började skriva om Per Lund tänkte vi oss att det skulle bli en bok om hans affärsverksamheter i Skandinavien tillsammans med halsbrytande incidenter. Nu sex år senare har vi skrivit tre böcker och två manus om honom och hans affärsengagemang som tar honom till olika delar av världen.

Vi blev så fascinerade av Pers brokiga liv att vi helt enkelt inte kunde sluta skriva om honom. Är du också intresserad av att läsa om Per Lund och hans upplevelser kan vi redan nu tala om att vår nästa bok i serien kommer att publiceras under sommaren 2020 och heter ’Mannensom sprängde bort ansiktet’ del 4, KONSTNÄREN.

Kultur | Bok 3 i serien ’Mannen som sprängde bort ansiktet’
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login