Bo på hotell utan att träffa andra gäster – boka en ”safecation”

Av den 26 november, 2020

Njut av en heldag i sängen i ljuvliga hotellrum och upplev maximal avkoppling, alla måltider levereras nämligen till sängkanten. Låter det som en dröm?

Sluta drömma, det är verklighet och bokningsbart på en rad slott och herrgårdshotell i närheten av Stockholm – STAY IN BED är höstens och vinterns ”safecation”.

– Detta paket är verkligen en ”safecation” då du inte träffar några andra gäster och har minimal kontakt med hotellets personal. Idén till Stay in bed föddes i våras när vi i rask takt tog fram erbjudanden som låg i linje med vår nya verklighet som pandemin orsakade. Vi jobbar ständigt med att hitta nya sätt att erbjuda våra gäster trygga alternativ, trots pandemi. Stay in bed blev en succé på Ulfsunda Slott som var först ut så nu har vi adderat paketet på de flesta av våra övriga destinationer, säger Anna Rosmalm, Marknadschef på Stockholm Meeting Selection.

Vad är en ”safecation”?

En ”safecation” = Total. Avkoppling. Avskilt.

Checka in och njut av lyxig och avkopplande tid på hotellrummet varvat med härliga promenader i vackra omgivningar. Alla Stockholm Meeting Selections destinationer har gemensamt att de ligger vackert med närhet till underbar natur. Att boka en Stay in bed på ett slott eller en herrgård ger utrymme för maximalt med mys i en ljuvlig hotellsäng med din närmaste familj. Njut av alla underbara måltider som levereras direkt till rummet. Ett perfekt sätt att få tid för återhämtning och miljöombyte, något som många suktar efter i dessa tider.

Då våra slott och hotell har olika profil så finns det variationer av vår ”safecation”. Föredrar man grönt kök ska man boka Åkeshofs Slott som har grön matfilosofi, älskar man historia och fransk matfilosofi väljer man kungliga Rosersbergs Slottshotell och är man sugen på att kombinera Stay in bed med naturupplevelser är Skytteholm på Ekerö ett ypperligt alternativ, här kan den modiga ta ett dopp i Mälaren och njuta av vår sjöbastu innan man kryper tillbaka ner i hotellsängen, säger Anna Rosmalm.

STAY IN BED är bokningsbart på Åkeshofs slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik (Spahotell), Skytteholm Hotell & Konferens, Ulfsunda Slott och Näsby Slott.

Exempel på vad som ingår:
  • En halv flaska mousserande vin
  • Snacks & Charkuterier
  • Varmrätt och dessertbricka som serveras till rummet
  • Chokladtryfflar samt färsk frukt
  • Slottsfrukost på rummet

Resa | Bo på hotell utan att träffa andra gäster – boka en ”safecation”
Örebroguiden

Källa Stockholm Meeting Selection

You must be logged in to post a comment Login