Blossa lanserar mousserande dryck – gjord för vinterns festligheter

Av den 5 oktober, 2019

Nu lanseras Blossa Sparkling & Spices – en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande vin. Den passar utmärkt till minglet eller förrätten och som kontrast till vinterns varma dryckesalternativ. Drycken är fräsch och fruktig med toner av kanel, kardemumma och kryddnejlika som avslutas med en frisk ton av citrus.

Inför vinterns många firanden har Blossa gjort det enklare att bjuda på en god och uppfriskande fördrink. ”Glubbel” är en trend som tagit landet med storm och nu presenterar Blossa sin egen tolkning av drycken när smaken av glögg och mousserande vin förenas i Blossa Sparkling & Spices. Drycken är fräsch och fruktig med smak av kanel, karde- mumma, kryddnejlika och toppas med en hint av citrus.

– Vi har uppmärksammat ett växande konsumtionsmönster på marknaden där man ofta blandat Blossas årsgångsglögg med mousserande vin. Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Nu tar vi fasta på denna trend och lanserar därför Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl som festen, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa.

Blossa Sparkling & Spices är det senaste tillskottet till Blossa-familjen och i jämförelse med andra glöggdrycker serveras den väl kyld för bästa smakupplevelse. Den finns i System- bolagets beställningssortiment från den 1 oktober. Den har en alkoholhalt på 10 procent och priset är 99 kronor för 750 ml och finns på Systembolaget Örebro, artikelnumret är 70038-01.

Dryck | Blossa lanserar mousserande dryck – gjord för vinterns festligheter
Örebroguiden

Källa Blossa

You must be logged in to post a comment Login