Blodapelsin och ingefära – andra upplagan av Small Batch lanseras

Av den 16 februari, 2018

I den andra upplagan av smakkonceptet Small Batch lanserar Swedish Match nu ett snus med smak av blodapelsin och ingefära. Vid denna lansering kommer 10 000 dosor att släppas till försäljning, och försäljningskanalerna kommer enbart att vara www.swedishmatch.se. En dosa Small Batch kostar 45 kronor.

Small Batch är Swedish Match koncept med limiterade upplagor i särskilda smaker som inte finns i det ordinarie sortimentet. Lansering av dessa sker den 15:e (eller närmaste helgfria vardag) varannan månad.

– Small Batch är konceptet där vi kan ta ut svängarna och våga tänka nytt i vår smaksättning. Blodapelsin och ingefära hör inte till vanligheterna i snusdosan, men faktum är att citrusfrukter är en av våra vanligaste smaksättare. I vårt största varumärke General är bergamott huvudsmaksättare, och nu har vi gjort ett lite djärvare recept som vi hoppas kommer uppskattas av våra snusare, säger Lars Jonsson, produktutvecklare på Swedish Match.

Varje Small Batch-lansering kommer att bestå av en ny smaksättning, och framtida Small Batch-produkter kommer att presenteras på www.swedishmatch.se i samband med försäljningsstart.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login