Blocket Bostad och Elite Hotels fyller tomma hotellrum genom nytt kreativt samarbete

Av den 26 mars, 2020

Ett helt nytt samarbete har inletts mellan Blocket Bostad och den svenska hotellkedjan Elite Hotels. Tomma hotellrum ska fyllas och hotelljobb räddas genom att erbjuda bostadssökande nya attraktiva boenden runt om i hela Sverige. Bostäderna kommer att erbjudas med månadshyra via Blocket Bostad, Sveriges största marknadsplats för andrahandsboenden.


Elite Hotels Örebro – Flytta in på Elite Hotels Örebro

Flytta in i ett av Elite Hotels exklusiva hotellrum på bästa läge. Elite Hotels hotell står redo för dig med nybäddade sängar och personal redo att ta hand om dig på bästa sätt. Elite Hotels erbjuder flera rumstyper i olika prisklasser så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst. 

Känn dig som hemma i en ombonad hotellmiljö och njut av lyxen av att ha gym och restaurang i samma hus som du bor. Några av Elite Hotels hotell erbjuder dessutom härliga relaxavdelningar, spa och andra faciliteter som kan sätta guldkant på din hotellupplevelse. Som alltid när du bor hos Elite Hotels ingår Elite Hotels snabba och stabila wifi. Frukost kan du köpa till månadsvis eller för enstaka dagar.

Välj att bo i en av Elite Hotels vackra sviter för extra stora ytor, ett separat sovrum och vardagsrum där du kan koppla av i morgonrock och tofflor. Eller bo i ett av Elite Hotels fina dubbelrum med allt du behöver för en bekväm vistelse. Oavsett vilket rum du väljer finns alltid en bekväm hotellsäng med dubbla kuddar, ett skrivbord så att du kan arbeta smidigt på distans, fåtölj eller soffa för avkoppling och paus, samt ett badrum med dusch eller badkar. Rummen har även en rymlig garderob för dina kläder, helkroppsspegel, minikyl och safe.

Hos Elite Hotels kan du bo centralt med närhet stadens bästa restauranger, shopping och nöjesutbud. Hotellen ligger alltid nära bussar, tåg och centralstationer så att du smidigt kan ta dig till oss vart du än bor i landet.

Villkor

  • Max två vuxna/rum
  • Djurrum och familjerum finns på förfrågan
  • Förskottsbetalas månadsvis
  • Minsta boendeperiod 1 månad
  • Boendeperiod fram till 15 januari 2021
  • Veckostädning ingår
  • Elite Hotels kan avsluta eller flytta boendet inom samma ort med 30 dagars varsel
  • Medlemsförmåner genom Elite Hotels Rewards gäller ej
  • Möjlighet att testbo i ditt rum finns, kostnaden blir då avdragen från första månadsavgiften. 

Erbjudandet hittar du här https://www.elite.se/sv/hotell/orebro/stora-hotellet/


Den senaste tidens utveckling har slagit hårt mot hotellbranschen och många hotellrum står tomma. Samtidigt råder en stor bostadsbrist på många håll i landet. Blocket Bostad och Elite Hotels slår sig nu samman för att tillsammans nå ut till bostadssökande som letar månadsboenden med centrala lägen runt om i Sverige. Hotellrummen kommer att kunna nås via Blocket.se, Elite Hotels hemsida och den nya sajten Blockethotell.se.

– Coronaviruset har kommit att påverka hela vårt samhälle och många branscher har det tufft just nu med permitteringar som följd. Jag tror vi kommer se flera exempel på den här typen av nya spännande samarbeten. Vår sajt är en av Sveriges största, och vi hoppas såklart kunna bidra till att tomma hotell fylls med både personal och gäster, och att Sveriges hjul fortsätter snurra, säger Pernilla Nissler, vd på Blocket.

De nya månadsgästerna får tillgång till eget kylskåp, städning, 24h reception, gym och höghastighets Wi-Fi. Priset kommer att ligga från 7 995 kr/månaden för ett standardrum och 16 995 kr/ månaden för en Juniorsvit. Som tillval erbjuds frukost samt tvätt- och room service.

– Vi är väldigt glada över det här samarbetet som vi hoppas får effekter på flera håll. Vi har fantastiska hotell och hotellrum som står tomma och som vi nu hoppas ska fyllas av nya hyresgäster, samtidigt som vi räddar våra medarbetares jobb, säger David Halldén, vd på Elite Hotels.

Elite Hotels består av 39 stycken premiumhotell från Kiruna i Norr till Malmö i söder, alla hotell är centralt belägna med god kommunikation.

Business | Blocket Bostad och Elite Hotels fyller tomma hotellrum genom nytt kreativt samarbete
Örebroguiden

Källa Blocket

You must be logged in to post a comment Login