Black Tower lanserar alkoholfritt vin

Av den 10 juni, 2018

Nu finns ett gott somrigt alkoholfritt vin som alternativ till det traditionella bubbelvattnet till sommarens alla middagsbjudningar.

Det tyska varumärket Black Tower med en gedigen historia av framgångsrika produkter på den svenska marknaden lanserar den 1 juni sitt första alkoholfria vin i Black Tower Delicious Rosé. Lanseringen är ett led i att tillmötesgå den konsumenttrend som råder där efterfrågan på alkoholfria viner ökat markant.

Den moderna och medvetne konsumenten vill kunna njuta av ett alkoholfritt alternativ till maten, men kanske främst kunna bjuda sina gäster, som önskar dricka alkoholfritt, på något annat än bubbelvatten och läsk”, säger Petra Ekholm, produktchef för Black Tower i Sverige.

Black Tower Delicious Rosé alkoholfri har en fruktig och härlig doft med toner av smultron, rabarber och grapefrukt. Smaken är fruktig och läskande med inslag av vildhallon, rabarber, smultron och grapefrukt.

Vinet serveras väl kylt och lämpar sig lika bra som välkomstdrink som till den somriga middagen. Vinet lanseras 1 juni på samtliga Systembolag.

Ursprung: Tyskland
Producent: Reh Kendermann
Art nr: 1960-01
Alkoholhalt: 0 %
Pris: 49 kr, 750 ml

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login