Bildspecial – Voxfestivalen lördag

Av den 20 augusti, 2017

I helgen var det åter dags för Voxfestivalen en gratisfestival som hålls i Varbergaparken som ligger mellan Varberga och Oxhagen, detta var det 12e året som festivalen arrangerades.

Festivalen har olika teman på dagarna och under lördagen var det Rock som gällde, med olika rockband som avlöste varandra på scenen hela dagen.

Det var dock fram mot kvällen som de mer namnkunniga akterna började inta scenen, klockan 19.00 stod ett för mig okänt band på scenen nämligen skånska Eleine som spelar symfonisk metal med sångerskan Madeleine Liljenstan som har en fantastisk röst och som kan växla mellan klassiskt skolad sång och en riktig metalröst.

Efter Eleine så var det dags för ett av kvällens dragplåster, Göteborgsbandet Lillasyster, Lillasyster gjorde en solid och energifylld spelning där sångaren Martin Westerstrand var i högform.

Sist men inte längre minst så klev Smash Into Pieces upp på scenen och man märkte att detta var vad många i publiken hade väntat på. Grabbarna i Smash gjorde en solid spelning där man även spelade låten ”Save It For The Living” live för första gången, man valde att göra låten akustiskt vilket jag tyckte passade mycket bra.

Det hela blev en bra rockdag, och trots att vädret inte var det bästa så vågade sig publiken ut för att se lite skön musik.

Bilder från kvällen.

Fotograf
Karl-Johan Sandberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login