Bildspecial – Örebro HK vs Färjestad BK

Av den 31 oktober, 2019
Bildspecial
Örebro HK vs Färjestad BK

Örebro Hockey har börjat säsongen suveränt och de låg innan match på en tredje plats och i kvällens match tog de emot Färjestad BK som låg på en fjärde plats.

Noterbart var att Stefan Warg var tillbaka i laget efter en tids sjukdom. Matchen inleddes till sist efter att domaren hade godkänt att Örebros nummer 21 Linus Öberg var klar för spel, det var oklart om han var avstängd eller inte. Domaren trodde att han var avstängd, men så var inte fallet.

Örebro startade första perioden med ett mycket högt tempo och redan efter 31 sekunder kunde man ta ledningen då Marcus Weinstock satte ledningsmålet och det resultatet höll sig perioden ut. I den andra perioden fortsatte Örebro riktigt bra och utökade ledningen med två mål inom åtta minuter, Färjestad tog timeout och kom tillbaks med ett mål men det räckte inte mot Örebro som han göra ytterligare ett mål i perioden. Till den tredje perioden hade Färjestad stuvat om i femmorna men det var inte tillräckligt då Örebro höll ihop sitt spel och matchen slutade 5 – 2 till Örebro.

Fotograf
Karl-Johan Sandberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login