BIK BOK presenterar sommar 2018

Av den 26 april, 2018

Med skandinavisk sommar som inspiration presenterar Bik Bok en girly och cool kollektion som fungerar lika bra på en solig dag i skärgården som under sommarnätternas festligheter.

Nyckelfärgen för säsongens kollektion är vit och dominerar på broderie anglaise, virkat och bomull. För att supplera det vita är print och mönster en viktig detalj, här med fokus på randigt och blomster. Blomsterprinten kommer i flera olika former och storlekar och färgpaletten går från en fyllig stark skala till sober pastell.

Denim är i stort fokus och en viktig trend även denna säsong. Ljusblått och vitt dominerar sommarens tvättar både när det kommer till shorts, jackor och jeans och adderar ett avslappnat uttryck till kollektionens romantiska kjolar och toppar.

Säsongens nyckelplagg är vida byxor med detaljer som ränder eller knappar, långa klänningar i vitt eller blomsterprint och shorts med hög midja. Den höga markerade midjan är i stort fokus med paper bag byxa och bälten som med fördel stylas med en croppad topp eller baddräkt. Ytterligare en stor trend för sommaren är kavaj set varpå Bik Bok presenterar en vit och en i pinstripe.

Styla den långa sommarklänningen med ett par sneakers och en denimjacka på dagen och byt ut mot stiletter och en blazer framåt kvällen och du är redo för sommarens festligheter.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login