BIG Travel lanserar geocacheresor

Av den 18 januari, 2017

Nu lanserar BIG Travel gruppresor med den stora globala hobbyverksamheten Geocaching som tema. Geocaching är en form av skattjakt för vuxna och är ofta av äventyrskaraktär. Den första resan går till Asien där man besöker Singapore, Kambodja och Vietnam. Dessutom ett kort stopp i Kuala Lumpur som ger chansen att både checka in och logga in!

Resan riktar sig i första hand till de som redan är ”geocachare”. I Sverige finns ca 60.000 aktiva i alla åldrar och denna resa leds av två veteraner inom geocaching; Kenneth Johansson och Janne Höglund

Resan har en klar touch av geocache då man under resan har möjlighet att logga men vi kommer också att uppleva mycket annat med fokus på modern historia. Ett stort kliv bakåt i historien ingår också med en heldagstur till Kambodja där vi bl a får se det berömda Angkor Wat.

I Kambodja och Vietnam besöker vi museer som på olika sätt berör ländernas moderna historia och minnen från de fruktansvärda krigsåren. Redan vid lanseringen är resan mer eller mindre fullbokad!

”Vi ser detta som en positiv start på ett samarbete som ska ge oss möjligheten att samla både upplevelser, länder och massor av nya geocachar”, säger Kenneth Johansson, även känd som knatos i geocachekretsar.

”Vi är först i Sverige med att erbjuda paketerade resor till denna spännande målgrupp, vår ambition är att lansera ett stort antal resor för segmentet de närmaste åren”, säger Johan Rejhagen, marknadschef på BIG Travel.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login