Bianca Ingrosso lanserar ny parfym tillsammans med NordicFeel

Av den 14 september, 2018

Nu har Bianca Ingrosso lanserat sin andra parfym Lei di Sera tillsammans med NordicFeel. I våras släpptes den första doften Lei som blev en stor succé och sålde slut redan efter tre dagar.

Lei di Sera är Bianca Ingrossos andra doft skapad tillsammans med NordicFeel. Efter att den första parfymen Lei sålde slut efter tre dagar har Biancas följare och NordicFeels kunder efterfrågat en uppföljare. Därför skapades den nya parfymen Lei di Sera som lanseras den 12 september kl. 19.00. 

– Det känns superkul att få göra en andra parfym tillsammans med NordicFeel. Den här gången ville jag göra härlig kvällsdoft som är intensiv och kryddig, säger Bianca. 

Lei di Sera betyder ”hon på natten” och är en lite tyngre parfym som passar för kvällsbruk. Doften kommer som en limited edition i EdP 50 ml och innehåller toppnoter av apelsin och mandarin. Den har ett blommigt hjärta av gardenia, jasmin och honung som kombineras med basnoter från karamell och lakrits.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare en parfym tillsammans med Bianca. Lei, den första doften sålde slut extremt snabbt och vi hade aldrig förväntat oss den enorma responsen. Därför såg vi till att skapa uppföljaren Lei di Sera, både för dem som redan har den första parfymen men också för dem som inte hann få tag på den, säger Jonna Gustafsson, Influencer Marketing Manager, på NordicFeel.

Lei di Sera EdP 50 ml lanseras den 12 september kl 19.00 och kommer i begränsat antal. Pris: 599 kr.

Mode & Skönhet | Lei di Sera
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login