Bevara det sociala och chansen till kärlek

Av den 24 mars, 2020

Hitta människorna du har korsat väg med, det är dejtingappen happns löfte till sina användare, efter regeringens beslut om karantän för de som varit på resande fot och begränsad social kontakt för resten av svenskarna utökar happn sina tjänster i appen.

Ändringarna kommer att innefatta en utökning av radien som i vanliga fall är 250 m till 90 km. Detta innebär att happns användare kan fortsätta skapa nya kontakter och bevara den sociala sammanhållningen trots karantän.

Från och med idag och på obestämd tid framöver kommer happns användare primärt att se människor som befinner sig i närheten, men även andra användare som befinner sig inom en radie upp till 90 km.

– Denna unika situation har lett till ofrivillig isolering och försvårade levnadsförhållanden, speciellt för människor som lever själva. Många av våra användare har delat sin oro med oss, eftersom mängden människor vars vägar de korsar har minskat avsevärt. Vi är väl medvetna om den roll dejtingappar spelar som social länk och det är därför vi beslutat att utöka radien till 90 km. Vi vill inte att någon ska behöva vara helt isolerad, även om man befinner sig i karantän, säger Didier Rappaport, vd för happn.

I appen kommer nu två kategorier att visas ”personer du har korsat väg med” och ”personer du kanske har korsat väg med”. Den senare kategorin kommer att aktiveras när tidslinjen är tom på användare som fysiskt passerats.

Nöje | Bevara det sociala och chansen till kärlek
Örebroguiden

Källa happn
Om happn Happn är en av de ledande internationella dejtingapparna som erbjuder ett unikt koncept med geolokalisering i realtid. Eftersom allt börjar i det verkliga livet gör happn det möjligt för användare att hitta människor de korsat vägar med i vardagen. Alla har någon gång upplevt känslan av ögonkontakt som skapat avtryck. Det kan hända på gatan, i baren, på jobbet eller under en utekväll. Med happn har du möjlighet att hitta människorna du passerat. Happn fungerar som en mötesplats i en tid då livspusslet och nya sociala vanor gör det svårare att träffa nya människor och närma sig okända personer. Happn grundades i Paris 2014 och har idag mer än 75 miljoner användare runt om i världen med fler än 400 000 användare i Sverige. Happn kan laddas ner i App Store och via Google Play.

You must be logged in to post a comment Login