Besvärliga människor – Morgan Alling på Hjalmar Bergmanteatern

Av den 31 januari, 2020

Varför är vissa människor så svåra och jobbiga att tas med? Varifrån kommer de? Vad är besvärlighet? Varför är en person besvärlig för mig men inte för andra?

95% av hur vi brukar lösa konflikter gör vi som vi alltid har gjort. Går det att finna alternativa sätt för att få bättre relationer? Vad är det som påverkar hur man ser på sina medarbetare, medmänniskor eller på sig själv? Hur kan vi vända missnöjeskultur?

På ett pedagogiskt sätt förklarar Morgan var i hjärnan besvärlighet sitter, hur stress och individens sociala bakgrund påverkar. Han talar inte bara om hur olika kulturer, jargonger och ledarskap kan skapa besvärlighet – utan hur det också är en del av lösningen.

Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv.

Mer om Morgan:
Morgan är en av Sveriges mest omtyckta och eftertraktade föreläsare inom konflikthantering, mobbning och hur man kan vända negativa erfarenheter till positiva – oavsett om det är på arbetet eller inom sig själv.

I snart 30 år har han varit ledare inom film, tv och teater. Som skådespelare, pedagog, regissör, författare och film / tv-producent. Hans gedigna erfarenhet blandar han med den senaste forskningen inom konflikthantering och beteendevetenskap.

Besvärliga människor – Morgan Alling kan ses på Hjalmar Bergmanteatern Tisdag 4 Februrari 2020.

» Mer information här «

Hälsa | Besvärliga människor – Morgan Alling
Örebroguiden

Källa Atikko

You must be logged in to post a comment Login