Besök chipsfabriken: Estrella för Musikhjälpen 2018

Av den 4 december, 2018

Estrella auktionerar ut ett magiskt besök i chipsfabriken till förmån för Musikhjälpen 2018. Det vinnande budet får se produktionen från insidan och testa chips labbet. Pengarna från auktionen går till Musikhjälpen – Finns det något godare?

Under Musikhjälpen 2018 auktionerar Estrella ut en hel dag i chipsfabriken:
”En mytomspunnen plats många drömmer om att se. Estrella tar i regel inte emot besökare men nu får ett sällskap om 10 personer chansen att se chipsproduktionen från potatis till krispiga chips. De får även följa med våra produktutvecklare i laboratoriet för provsmakning. En magisk upplevelse till förmån för Musikhjälpen.”

– Vi får många förfrågningar om besök. Det känns bra att chipsfabriken kan bidra till en god sak utöver goda snacks. Att dela med sig, bjuda in, sprida glädje och hjälpa varandra är viktigt för oss och vi stödjer gärna på det sätt vi kan, säger Sofi Randén Marknadschef på Estrella.

Buda nu!
Auktionen om ett besök i Estrellas snacksfabrik i Angered Göteborg ligger ute på Musikhjälpens officiella sida på Tradera och avslutas 16 december.

Följ länken och buda på riktigt goda snacks: https://www.tradera.com/item/2805/331883551/besok-i-chipsfabriken-hos-estrella

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login