Believing Carlos och Rylynn kommer till Satin

Av den 9 januari, 2017

Satin presentera Believing Carlos + Rylynn fredag den 13/1. Två grymma band med Örebrokoppling som kommer bjuda på en fantastisk kväll.

BELIEVING CARLOS
Believing Carlos består av tre närkesöner och två exilsörmlänningar som via Oslojobb, indienresor och Barcelonacyklingar sammanstrålat i Örebro.

Bandets ljudbild är uppbyggd kring en tydlig kärna av slagfärdig gitarrpop, omgiven av ett tätt flätat kluster med influenser från såväl postrock som rock. Medlemmarnas spretiga musikaliska bakgrunder inom allsköns genrer skapar en progressiv mix med husgudar som The Strokes, Bombay Bicycle Club och Mew.

Det frö som med tiden skulle växa till Believing Carlos såddes redan 2009 men efter tider på is och medlemsbyten står bandet nu för andra gången på Satins scen, mer peppade än någonsin.

RYLYNN
Hej. Det är vi som är Rylynn. Vi ska spela på Satin den 13e Januari och det känns så sjukt kul. För många av oss i bandet är det ändå en punkt på våra bucket lists att spela på Satin. Vi släppte ju även nyss en Ep som vi tycker är ganska bra. Den heter ”Where i belong” och vi kommer verkligen ge allt vi har denna kväll.

Så besök Satin på fredag för en skön musikkväll.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login