BC Unidos släpper singeln ”Bicycle”

Av den 22 juni, 2017

BC är gänget vi aldrig var med i.
BC är jakten på en meningsfull tillvaro.
BC är en äkta konstruerad dröm.

Ett gäng, ett lag, en kedja.

BC är en frihamn.

Musik är i sin bästa form något vi gör tillsammans.
Det är roligare o mer mening i att dricka cocktails tillsammans, därför finns BC Unidos.

Nu släpper BC Unidos singeln ”Bicycle”. Låten är skriven och producerad av Markus Krunegård, Patrik Berger och Shungudzo (född i Zimbabwe, bor nu i LA).

BC Unidos är Markus Krunegård och Patrik Bergers musikaliska fristad. BC är ett band, en duo, ett lag där alla är välkomna. BC föddes på Ulvhälls herrgård där de bjöd in vänner och bekanta från hela världen för att skapa musik tillsammans under BCUnidos-familjen.

Andra medlemmar i BC Unidos är Charli XCX, Santigold, Noonie Bao, Amanda Bergman, Nicolai Dunger, US Girls, Ledinskyoch Howlin Pelle (The Hives).

”BC har blivit som en meningsfull musikalisk plats för oss. Vi vill skapa musik med många för att det är bättre och roligare. Och för att internet finns, UNIDOS”.

Markus Krunegård är en av Sveriges största indiepop-artister med flertal grammis-nomineringar för ex antal soloalbum. Markus är även med i banden Laakso, Serenades, Hets, Gold Gold etc.

Patrik Berger är producent och låtskrivare som har jobbat med artister som Charli XCX, Lana Del Rey, Ariel Pink, Royal Blood, Robyn och Santigold för att nämna några. Patrik släpper även musik med punkbanden Snuffed By the Yakuza och Bitch Hawk.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login