Bath Blends – fyra nya, silkeslena badskum i fruktiga dofter

Av den 16 maj, 2020

Koppla av i ett bad med nya Bath Blends – fyra silkeslena badskum med vitamin-, mineral- och antioxidantrika frukter och grönsaker som vårdar och återfuktar huden i fräscht fruktiga dofter. För att minska matsvinnet används frukter och grönsaker som utseendemässigt inte håller måttet för livsmedelsindustrin.

Jordgubbsoljan och mangooljan framställs med överblivna frön vid juice- och sylttillverkning, och 50 procent av förpackningarna består av plast återvunnen efter konsumentledet (post consumer recycled plastics). 

Gör så här

Tappa upp ett bad och häll i ungefär en fjärdedel av en Bath Blend under kranen. Rör om ordentligt, sjunk ner och njut. Föredrar du duschen? Bath Blends kan även användas som duschkräm!

……..

PEAR BATH BLEND

Päronextrakt, kiwiolja, och grönkålsextrakt möter ekologisk aloe vera och sesamfröolja för en mjuk, återfuktad hud i en friskt fruktig pärondoft.

……..

BERRY BATH BLEND

En somrig, bärig doft som byggs upp med extrakt från blåbär, jordgubbsolja och hallonolja, toppat med extrakt från rödbetor och sesamfröolja.

……..

BANANA BATH BLEND

En tropisk kombo med bananpuré, ekologisk kokosolja och avokadoolja för en mjuk, banandoftande hud.

……..

MANGO BATH BLEND

Få en saftigt uppfriskande blandning för din hud och dina sinnen, med mangoolja, passionsfrukt och morotsextrakt som fulländas med sesamfröolja.

……..

Cruelty Free och veganska, ute i butik i Örebro nu.

Skönhet | Bath Blends – fyra nya, silkeslena badskum i fruktiga dofter
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login