bareMinerals släpper veganska Strength & Length Eye Collection

Av den 21 november, 2020

Den första rena, veganska frans och bryn kollektionen som naturligt förlänger och adderar volym med mindre fransfall.

Upplev dina fransar och bryns fulla potential med nya STRENGTH & LENGTH Serum-Infused Mascara och Brow Gel. Berikade med stärkande växtbaserat serum är dessa närande formuleringar bevisade att leverera synbart längre, tjockare fransar och tätare bryn — omedelbart och över tid.

Fransar, precis som blommor, kan lätt skadas och glesna när de inte behandlas väl. Men med rätt omvårdnad frodas de, växer och blommar ut till något vackert — men viktigast, de stärks. STRENGTH & LENGTH Collection innehåller ett kraftfullt botaniskt serum med rödklöver och en potent peptid, rik på aminosyror, som hjälper fransar och bryn att bli starka och hälsosamma. Detta unika komplex fungerar på två sätt: det stärker håret i roten för att bättre utstå daglig stress så som makeupborttagning och gnuggande, samtidigt som det också skapar idealiska förutsättningar för att maximera tillväxten. Resultatet är starkare, längre och fylligare fransar genom kontinuerlig användning.

Med kraften hos denna botaniska ingrediens är STRENGTH & LENGTH Mascara kliniskt bevisad att synbart förbättra fransarnas längd och fyllighet på endast 8 veckor*, och STRENGTH & LENGTH Brow Gel är bevisad att leverera fylligare bryn på endast 8 veckor*. Dessa effektiva produkter är skapade utan onödiga tillsatser, starka ingredienser eller hormoner, för att vara säkra och milda.

*Baserad på en 8 veckors klinisk studie med 30 kvinnor. Resultaten kan variera.

Strength & Length Serum-Infused Mascara  
En närande, vegansk mascara som ger synbart längre, fylligare fransar omedelbart och över tid. Lättviktig, ultrasvart formulering med stärkande växtbaserat serum som levererar synbart längre, fylligare, tjockare och tätare fransar på 8 veckor— även då den är borttagen*. Fransarna känns mjuka, smidiga och starka.

Rek pris 335 kr, 8 ml

New Patent-pending Paddle Brush***
Vi introducerar ett helt nytt sätt att applicera mascara. Designad att härma det klassiska makeupartist-tricket att använda en sked för att lyfta fransarna så skapar denna 3-i-1 paddelborste längd, lyft och definition för dina längsta fransar någonsin. Denna unika applikator har fem rader av strån med breda reservoarer emellan för att avge mascara jämnt, från rot till topp. En platt profil lyfter varsamt fransarna uppåt och utåt för att förlänga utan att behöva vicka eller dra. Baksidan av borsten har mikrokanaler för att addera fyllighet medan stråna på sidorna definierar de korta fransarna i vrårna och de nedre fransarna utan att klumpa.


 

Strength & Length Serum-Infused Brow Gel
Denna närande, veganska bryngel ger synbart fylligare, tätare bryn omedelbart och över tid, samtidigt som glesa områden fylls i. Den lättviktiga, byggbara gelformula innehåller mineralpigment som härmar den naturliga stråfärgen för en naturlig färg och ger flexibel stadga utan hårdhet eller att flagna. Den vinklade applikatorn kammar gelen genom brynen för en naturlig definition, adderar volym och fyllighet medan det stärkande växtbaserade serumet levererar fylligare, tjockare, tätare bryn på endast 8 veckor*.

Rek pris 275 kr, 5 ml

Skönhet | bareMinerals släpper veganska Strength & Length Eye Collection
Örebroguiden

Källa: Dermarome

You must be logged in to post a comment Login