Barebells utökar sitt glassortiment med fyra nya smaker utan tillsatt socker

Av den 12 mars, 2019

Inför sommaren 2019 utökar Barebells glassfamiljen med två nya styckglassar, Caramel Pecan Ice Cream Stick och Hazelnut & Nougat Ice Cream Bar. Dessutom släpps två nya smaker av Barebells populära Ice Cream Tubs – Raspberry Licorice och Banana Chocolate. Vårens glassnyheter är precis som det övriga sortimentet berikade med protein och utan tillsatt socker. Perfekt för glassälskare som önskar ett hälsosammare alternativ.

2018 lanserade Barebells ett helt nytt koncept med proteinglass utan tillsatt socker, som blev lika omtyckta i sommarvärmen som till höstmyset. Nu kompletterar Barebells sitt glassortiment med helt nya smaker. Bland de nya glassarna hittar vi Caramel Pecan Ice Cream Stick – en smaksensation av len och proteinberikad karamellglass, salt kolasås; omsluten av choklad och knapriga pekannötter. Vi återser även den populära proteinbaren Barebells Hazelnut & Nougat som nu gör entré i glassformat. En mjölkchokladdröm med hasselnötsglass, nougat och crunch av hasselnötter – true ice cream happiness!

Som om inte det vore nog, utökar Barebells även sitt sortiment av Ice Cream Tubs med två nya smaker. Banana Chocolate – en len glass med smak av choklad och banan varvat med en härlig chokladsås samt Raspberry Licorice, där söt hallonglass möter salt lakritsswirl och knapriga lakritsflakes i en perfekt kombination. Ice Cream Tubs kommer i bägare om 500 ml och precis som övriga glassar från Barebells, är Ice Cream Tubs proteinberikade och utan tillsatt socker.

– Vi är så glada att vår glassfamilj växer med fler och spännande smaker i olika format. Det är fantastisk att kunna erbjuda proteinglass för alla, både för dem som njuter av en glass on the go eller vill ha det till hemmamyset. Oavsett tillfälle går det alltid att hitta en anledning till att äta glass. Låt den glassiga sommaren börja, säger Karin Karlsson, Marketing Manager för Barebells.

Alla glassnyheter från Barebells är berikade med protein och utan tillsatt socker. Utöver nyheterna består Barebells glassortiment 2019 av den populära proteinbaren Salty Peanut i glassform, Strawberry Vanilla Ice Cream Stick samt Barebells Ice Cream Tubs, bägare fyllda med 500 ml proteinberikad glass i smakerna; Cookie Dough, Salted Caramel, Strawberry White Chocolate och Chocolate Brownie.

Barebells glassar finns till försäljning hos återförsäljare i hela landet från och med V. 11, bland annat i den nya glassboxen Freezing Good. Nytt för 2019 är att våra styckglassar finns till försäljning även hos Reitan.

Mat | Barebell
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login