Bamboo Brush kollektionen är här – möt The Body Shops nya, hållbara sminkborstar

Av den 18 juli, 2020

Uppdatera sminkväskan med The Body Shops nya, härliga makeupborstar! Skaften är gjorda av bambu som är känd för sin hållbarhet, och återvunnet aluminium. Borsthåret är supermjukt och självklart cruelty-free, och har även en Charcoal beläggning för att avlägsna bakterier.

FRESH NUDE FOUNDATION BRUSH
Den perfekta foundationborsten för en lätt och naturlig täckning av foundation eller BB cream. Borsten har även duofiber, vilket betyder att stråna sitter tätt i nedre delen av borsten medan den övre delen är fluffig och mjuk.

FOUNDATION BUFFING BRUSH
Den här fluffiga borsten är anpassad för flytande foundation, concealer och contouringprodukter med hög täckning.

CONCEALER BRUSH
En concealerborste som är anpassad till flytande concealer och krämconcealer, ett smart verktyg för att täcka ojämn hud och hudton samt mörka ringar under ögonen.

POINTED HIGHLIGHTER BRUSH
En mångsidig borste som är designad med en spetsig topp, som gjord för applicering av flytande eller puderbaserad highlighter.

DOMED POWDER BRUSH
Ett måste i sminkväskan – den rundade puderborsten! Nylonhårens täthet passar perfekt för lätt till medium täckning med både setting powder och ansiktspuder.

ANGLED CHEEK BRUSH
En smal, vinklad rougeborste för en enkel och exakt applicering av puderrouge, krämrouge och flytande rouge.

RETRACTABLE BLUSHER BRUSH
En behändig rougeborste till puderbaserade produkter som rouge och puder. Borsten är indragbar och därmed perfekt att ta med i väskan.

DOUBLE ENDED EYESHADOW BRUSH
Med två borsthuvuden fungerar denna ögonskuggsborste utmärkt till alla olika ögonskuggor, med en lutande ände på ena sidan för att skapa den perfekta eyelinern.

EYEBROW DUO BRUSH
Få en jämn, definierad och fyllig finish med den här dubbelsidiga ögonbrynsborsten! Forma ögonbrynen med spoolien, och applicera ögonbrynsskuggan med borsten.

EYESHADOW BLENDING BRUSH
För alla typer av ögonskuggor i puderform, kan du med den här runda borsten blanda och bygga ögonskuggan till den färg du vill ha, oavsett om du önskar en sotig eller naturlig look.

Tips: Underhåll borstarna genom att tvätta dem en gång i veckan med ljummet vatten och handtvål.

_____________________

Uppdatera sminkväskan med The Body Shops nya, härliga makeupborstar!

Vegansk, cruelty free & forever against animal testing, ute i butik i Örebro 21 Juli 2020.

Skönhet | Bamboo Brush kollektionen är här – möt The Body Shops nya, hållbara sminkborstar
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login