Balsweden lockade många ungdomar till Tegelbruket

Av den 26 februari, 2018

I lördags hölls evenemanget Balsweden på Tegelbruket i Örebro och det var många ungdomar som sökt sig dit för att lyssna och se på de som uppträdde eller bara hänga och prata med kompisarna.

Det var Hiphop och RnB som gällde denna kväll när cirka sju artister och två dansgrupper uppträde, varför jag säger cirka är för att jag tyckte att evenemanget var något rörigt och jag hade lite svår att hänga med i bytena mellan artisterna, om det var en ny grupp eller bara någon som kom in och gästade i ett uppträdande.

De som deltog enligt affischen var dock Official Moe, RNO Official, Alex H, MXRTB, Simon, E.RXSE samt dansgrupperna Splash Crew och The Movement. Uppträdde gjorde också Macky som en av de hemliga artisterna.

Det var ett populärt event och cirka 200 ungdomar hade slut upp vilket jag tycker är roligt då det ger arrangörerna modet att arrangera fler event något som alla tjänar på.

Jag tänker inte ge mig på att bedöma de artister som uppträdde det ser ni själva i videon ovan men det är fortfarande starkt att gå upp på scenen framför sina kompisar, det kräver sin man eller kvinna.

Sammantaget blev det en trevlig kväll för ungdomarna på Tegelbruket.

Bilder från evenemanget.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login