Balans Örebro bjuder in till föreläsning om hälsa

Av den 31 augusti, 2019

Den första onsdagen i månaden bjuder Balans Örebro in till föreläsning och den 4 September handlar det om Ayurveda.

Vad är hälsa? Kan man äta sig frisk? Ayurveda är en mångtusenårig läkekonst, med rötter från Indien. Den utgår från att vi alla är olika och därför balanseras av olika saker, samt att allt hänger ihop (kropp, mentalt, känslomässigt och andligt). Under denna föreläsning berättar Kickie och Michaela om hur du kan skapa din egen hälsa utifrån ett Ayurvediskt perspektiv. Det kommer finnas utrymme för egen reflektion och frågor.

Michaela Hedlund
”2007 kom jag i kontakt med yoga för första gången, det förändrade mitt liv radikalt! Jag grottade ner mig i böcker och praktiserande och kom snart in på ayurveda.
2014 blev jag klar med min utbildning som Ayurvedisk hälsovägledare. Jag ser ayurveda som en livsstil och ett livslångt utforskande, det finns mycket att lära.
Ett av mina stora intressen är örter och växter som växer eller odlas här i Sverige och hur du kan använda dom. Idag lever jag min dröm och ser det som mitt livskall att sprida hopp, och inspirera till mod att förverkliga Din dröm. I mitt arbete erbjuder jag förutom personlig ayurvedisk rådgivning, olika typer av massagebehandlingar och healing. Jag är även utbildad ekologisk frisör.”

Kickie Vidighoff
”Jag är utbildad 1-7 lärare och förskollärare. Jag började min ayurvediska utbildning för 7 år sedan och har jobbat med ayurvediska behandlingar och med hälsorådgivning de senaste 5 åren på deltid. Jag är också utbildad inom massage, medium utbildning och healing. Jag använder alla mina utbildningar i en indisk/svensk mix.
Jag är högkänslig och har stor hjälp av den när jag behandlar andra. Jag kan känna andras åkommor i min kropp och på det sättet hitta rätt fokus lättare. Nu har jag sagt upp mitt fasta jobb, för att kunna jobba med det jag brinner för, att hjälpa andra människor att hitta sin egen inre balans för att kunna sätta igång kroppens egen helande förmåga.”

Så missa inte en intressant föreläsning på Föreningarnas hus den 2 September.

» Mer info här «

Hälsa | Balans Örebro bjuder in till föreläsning om hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login