Bagari Hayes Project till Svalbo Café

Av den 10 augusti, 2020

Söndag 16 augusti kl 19:00 uppträder Bagari Hayes Project utomhus på Svalbo Café med ”musik som inte lämnar någon oberörd”. Bagari Hayes Project gästar Svalbo Café för tredje gången – och deras tidigare spelningar har varit mycket uppskattade.

”I år är det viktigare än någonsin att boka plats till musikkvällarna eftersom det är begränsning på hur många personer som får samlas! Entré 200 kronor (fika med macka och kaka ingår)”, meddelar Moa Rudebert som nås på telefon 0705663560.

Bagari Hayes Project från Örebro grundades av Tommy Bagari och John Hayes Jr som sedan 2011 arbetat tillsammans. Hösten 2013 släppte de sitt debutalbum ”Chakoufi” som mottogs mycket väl av både publik och musikkritiker och har beskrivits som melodiös, intelligent och tilltalande för lyssnarens hjärtan och sinnen.

Svalbo Café har öppet lördagar, söndagar och helgdagar mellan kl 12 och 17 fram till mitten av augusti – om inget oförutsett händer. ”Caféet är luftigt och det är lätt att hålla avstånd både inne och ute”.

Nästa musikkväll med Kapell Malén

Nästa musikhelg i Svalbo blir någon gång under Ljusstråks-helgen 5-6 september. Då uppträder Kapell Malén med folkmusik från Bergslagen. Svalbo Café återkommer om dag och tid.

Ljusstråk 5-6 september: Kulturslingan firar 20 år – det blir extra festligt och i Svalbo planeras för att den blir av ungefär som vanligt..

”Har precis kommit på!!! I år blir det inte utställningar hos oss på Ljusstråk. Det blir KONST- och KONSTHANTVERKSBUTIK!!! Det är ju inga restriktioner vad gäller affärer – bara kulturevenemang! Och sälja vill vi ju, alla som är i Svalbo under Ljusstråkshelgen”, skriver Moa Rudeberg med anledning av senaste tiden diskussioner om Corona-restriktionerna konsekvenser för olika typer av folksamlingar.

Musik | Bagari Hayes Project till Svalbo Café
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login