BABSAN SHOW – Ett liv i rosa

Av den 6 december, 2017

En föreställning med humor, dans, show och sång. Det finns nog ingen i Sverige – ung som gammal – som inte känner till Babsan – det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist.

Babsan har underhållit i massvis med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”. 

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången i sin egna stora show: BABSAN SHOW – Ett liv i rosa!

Det blir precis som det låter – show, glitter, gala och skratt. Vi kommer bjudas på stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv.

Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparks-scenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar – striptörshower, dragshower, operetter, musikaler, melodifestivaler och mer därtill.

Ett underbart, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa – En resa som nu kan beskådas på Örebro Konserthus söndag 10 december!

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login