BABSAN – Ett liv i rosa till Örebro

Av den 24 april, 2017

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången med en egen föreställning BABSAN – Ett liv i rosa!

Det finns nog ingen i Sverige, ung som gammal,som inte känner till Babsan, det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. 

Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”.

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången i sin egna stora show: BABSAN – Ett liv i rosa! Det blir precis som det låter, show, glitter, gala och skratt. Det kommer att bjudas på stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där man på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv.

Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparks-scenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar, striptörshower, dragshower, operetter, musikaler, melodifestivaler och mer därtill. Ett underbart, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa.

BABSAN – Ett liv i rosa kommer söndag 10 december till Örebro och Konserthuset, biljetterna släpps 25 april via ettlivirosa.se

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login