Avantgardet gästar Klubb Mono i oktober

Av den 14 september, 2017

När Sonic Magazine listade Way Out Wests bästa spelningar tilldelades Avantgardet en given plats även i år – “deras konserter varje gång blir en helt unik upplevelse och fullkomligt dränerande kärleksbomb”.

Med en omfattande sommarturné som berört mängder av själar och genererat spaltmeter av kritikerhyllningar, är vi nu glada över att få meddela att Avantgardet beger sig ut på vägarna även i höst.

Två album – ”För många dyra skor och döda ögon” (2016) och ”På östkusten intet nytt” (2017) – som båda toppat kritikerlistorna och turnéer med omtalade liveframträdanden har gjort Avantgardet till stora publikfavoriter.

Under den gångna sommaren har bandet genomfört ännu en hyllad kärleksresa genom Sverige, där såväl klubb som festival har fått smaka på bandets fullkomligt unika livekonserter.

Barometern skriver om bandets spelning på Emmabodafestivalen att ”Avantgardets slogan ”hjärtat utanpå” inte bara är ord, det är verkstad”, och “när festtåget är framme vid kvällens slutstation Horsepundarpop är publiken helt med och känslorna på rätt plats, och som bandet ständigt bevisar handlar Avantgardet främst om känslor.”

Missa inte denna känslostorm till liveakt live i höst.

*

”Makalös uppvisning av Avantgardet – det här är bland det bästa jag sett.”
– NSD

”Avantgardet live är något alldeles extra”
– Borås Tidning

“Om Håkan på Ullevi är en minutiöst planerad Hollywoodaction är Avantgardet på Slussens pensionat raka motsatsen. Det är en hemmasnickrad dokumentär av Ken Loach, så oformlig att det är omöjligt att avgöra var den börjar eller slutar. Och herregud, vad bra det var.”
– Bohusläningen

”Gå och se det här så fort du bara kan”
– Corren

*

Biljetter:
Biljetter via respektive spelställe eller Luger.se.

Avantgardet spelar på Klubb Mono lördag 7 oktober i Konserthuset.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login