Audio Pro släpper uppdaterad version av populära T10

Av den 20 mars, 2017

Svenska AUDIO PRO introducerar efterföljaren till den omåttligt populära trådlösa högtalaren Addon T10. Nu generation 2. Diskret uppdaterad på utsidan för att följa den uppskattade Addon-designen, men inuti har en rad förbättringar gjorts.

När Addon T10 lanserades första gången 2013 var många förbluffade över ljudet från denna kompakta stereo-högtalare. Utvald till Årets Bästa Trådlösa högtalare direkt av tidningen Ljud&Bild i Norge och Stuff Magazine UK skrev: ”This is the sort of delivery that’s just begging to be cranked up.”

Uppdaterad så det känns
På utsidan är kontrollpanelen av solid aluminium och de större diskanterna en diskret skillnad. Men på insidan finns det mer tydliga nyheter. Förbättrad förstärkare, förbättrad DSP, förbättrat baselement, bättre spridning på diskanter har resulterat i ett ännu större och renare ljud. Dessutom finns möjlighet att reglera den erkänt tunga basen i tre steg för att anpassa till olika storlekar av lyssningsrum. Ett enklare handhavande med den inbyggda kontrollpanel (istället för fjärrkontroll) var också ett av målen.

Riktigt ljud, äkta material
Modernt formgiven men samtidigt ett drag av det förflutna. En till synes enkel högtalare som är mycket lätt att placera hemmet. Med ett handtag i äkta läder och metalldetaljer i solid aluminium. Materialval och enkel kvalitet är något vi lägger stor vikt vid. Addon T10 är inget undantag. Det ska kännas kvalitet lika mycket som det låter kvalitet.

Trådlöst med Bluetooth 4.0
Om du alltid sträva efter att leverera förstklassig ljud, trådlösa anslutningar måste vara första klass också. Addon trådlösa högtalare använder den senaste Bluetooth® 4.0
standarden för bästa ljudkvalitet och transmission. Du kan spela upp musik trådlöst från alla Bluetooth-enheter; iOS®, Android®, Windows Phone® och Mac / PC.

Bärhandtag i äkta läder.
Kabinett i trä, sober mattlack.
Metalldetaljer i massiv aluminium.

Pris och tillgänglighet
Addon T10 gen2 finns tillgänglig nu hos återförsäljare och på audiopro.com
Rekommenderat cirkapris: 2.995 SEK (inkl. moms)
Färger: Coal Black, Storm Grey och Arctic White

Specifikationer
Typ: Aktiv trådlös stereo högtalare
Förstärkare: Digital Klass D förstärkare, 2 x 20W + 40W
Valbara basnivå. AceBass; Max-Mid-Min
DSP: Ja
Diskant: 2 x ¾” textil dome diskant
Bas: 5.25”, långslagig
Frekvensområde: 45 – 22.000Hz
Delningsfrekvens: 3.800Hz
Dimensioner HxBxD: 166 x 320 x 180 mm
Ingångar: Bluetooth standard 4.0 och Aux In 3,5mm stereo
Utgångar: USB strömförsörjning för smartphoneladdning( DC OUT/max 5V 1000mA) och
RCA subwoofer utgång
Ställbart standby-läge: Auto On/Stand By
Vinklad för att minska tidiga ljudreflexer i ytor.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login