Atomic Wings inledde Klubb Wah-Wah

Av den 1 oktober, 2018

Lördagen den 29 september var det premiär för Klubb Wah-Wah på O’Learys, klubben är en del i deras satsning på livemusik.

Till premiären ställde man inga mindre än Atomic Wings på scenen, bestående av några gamla Atomic Swing medlemmar med Niclas Frisk i spetsen spelades det gamla Atomic Swing låtar, samt en del annat ur Niclas gömmor.

Detta blev en riktigt trevlig kväll som inleddes av Les Gordons och Björn Wahlberg som fått äran att värma upp publiken, vilket de gjorde bra. Sedan var det dags för akten alla väntat på, Atomic Wings. Bandet var precis så tight utflippat och bra som jag hoppats, lägger man till Niclas roliga mellansnack så kan man bara säga att det var en riktigt bra spelning där vi fick höra alla Atomic Swing hitsen och lite till, självklart avslutade man det hela med ”Stone Me Into the Groove”.

Det var roligt att höra de gamla låtarna igen, det var ju faktiskt 25 år sedan Atomic Swing spelade i Örebro så det var på tiden att Atomic Wings gjorde någonting åt den saken.

En riktigt bra kväll på det hela taget och Klubb Wah-Wah fortsätter redan nästa fredag den 5 oktober, då är det The Primitives som är huvudakt.

Bilder från spelningen.

Atomic Wings får hela…

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Atomic Wings
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login