Återställ vätskebalansen i sommar med NRG-C

Av den 14 juli, 2018

NRG-C är ett välsmakande C-vitaminpulver med 5 B-vitaminer och 5 mineraler samt 72 spårmineraler. Med andra ord, en välkomponerad blandning av vitaminer, elektrolyter och B-vitaminer, designad för snabb absorption för att ge dig den energi du behöver för en aktiv livsstil.

En smidig dosförpackning som lätt blandas i ett glas vatten eller i din vattenflaska för att ge dig en stabil tillförsel av viktiga vitaminer, mineraler och energigivande elektrolyter under dagen. Drick den under varma sommardagar, när du tränar, när du känner eftermiddagsdippen, under en sen kvällskörning eller när du behöver extra fokus.

Användning
NRG-C kommer i en förpackning med 30 portionspåsar och därför är den mycket behändig att ha med sig i väskan eller fickan för att ta med på lunchen eller på språng när du behöver fylla på dina vätskenivåer.

Hitta din favorit!
Vi har noggrant valt ut smakerna på NRG-C för att hela familjen skall älska dem. Citron-Lime smakar härligt av citron och lime med en god syrlig lemonadsmak. Jordgubb-Tranbär har en fruktigare smak av röda bär.

Sockerfri
Vi har valt att söta produkten med stevia och erytritol som är två sötningsmedel som är några av få sötningsmedel som når upp till våra höga krav när det gäller ingredienser. Det är inget som påverkar insulinhalten.

Bägge versionerna har en sötsyrlig smak av frukt och sötma – dock utan socker. Pröva som drink med en isbit. Barnen kommer att älska den – och dig också.

Antioxidanter
För att hjälpa dig som lever ett aktivt liv är NRG-C packat med antioxidanter som stöttar dig även under de mest ansträngande dagarna. Det behöver du!

C-vitamin 1000 mg – bidrar till normal energigivande metabolism och reducerande av trötthet och utmattning, till funktionen av nervsystemet, samt immunsystemet. Skyddar DNA, proteiner och fetter från oxidativ stress.

B1 – bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion och ett normalt fungerande hjärta.

B2 – bidrar till normal energimetabolism och reducerande av trötthet och utmattning. Upprätthåller normal hud och friska slemhinnor samt friska röda blodceller och bidrar till upprätthållandet av normal syn.

B5 – bidrar till normal energimetabolism samt normal nervfunktion och mental prestation, dessutom normal syntes av steroida hormoner och D-vitamin samt vissa nervtransmittorer.

B12 – i  form av metylkobalamin – bidrar till att minska trötthet och utmattning, immunsystemets normala funktion och energimetabolismen. Bidrar till nervsystemets normala funktion samt formandet av röda blodceller och immunsystemets funktion samt celldelningen.

Krom – upprätthåller normal blodsockerkoncentration.

Kalium – bidrar till muskelfunktion och för att nervsystemet skall fungera normalt samt normalt blodtryck.

Magnesium – bidrar till kroppens elektrolytbalans och till att minska trötthet och utmattning. Den bidrar också till normal muskelfunktion.

Natrium – en viktig elektrolyt som bidrar till vätskebalansen i kroppen.

Spårmineraler 72 st. – kroppen behöver ett flertal mineraler som inte längre finns i våra jordar.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login