Återfukta & skydda huden med nya Drops of Youth™ ansiktsmist

Av den 23 december, 2020

Vi arbetar hemifrån mer än någonsin, men det betyder inte att huden skyddas mot luftföroreningar. Inomhus susar fint damm, matos och kemikalier från bland annat möbler och byggnadsmaterial runt.

I dagens skärmbaserade samhälle utsätter vi oss alltmer för blått ljus som sägs bidra till att huden åldras i förtid. Som tur är lanseras nu Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist som en hjälpande hand!

Den här veganska, superlätta ansiktsmisten hjälper inte bara till att skydda mot luftföroreningar och blått ljus, den återfuktar dessutom huden i 24 timmar i en uppfriskande och kladdfri finish. 96% av ingredienserna är av naturligt ursprung, där huvudrollerna spelas av moringaolja samt stamceller från edelweiss och dess motsåndskraftiga jämlikar – martorn och strandsilja. Misten passar alla hudtyper, och används som en uppfriskning under dagen eller som primer.

Blue Light Protection

Blått ljus är det kortvågiga ljus som finns i solljus mitt på dagen, och som lyser upp våra bildskärmar på allt från mobiltelefoner till datorer och surfplattor. Blått ljus påverkar inte bara din sömn negativt, utan sägs även bidra till ökad pigmentering och att huden åldras i förtid.

The Extraordinary Power Of Edelweiss

Edelweiss gör det många andra växter inte klarar av – den blomstrar i extrema väder på höga höjder och har en förbluffande motståndskraft och förmåga att skydda sig. Denna potenta ingrediens är kort och gott en hjälte som gjord för att fräscha upp och hjälpa huden med skydd i vår värld på lägre höjder, och du hittar den i alla produkter i Drops of Youth™-serien.

Drops of Youth™ ansiktsmist hittar man i The Body Shops butiker i Örebro, Drottninggatan eller Marieberg Galleria.

Skönhet | Återfukta & skydda huden med nya Drops of Youth™ ansiktsmist
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login