ASUS lanserar Chromebook Flip C434

Av den 24 maj, 2019

Bäst blir bättre. ASUS Chromebook Flip C434 är en kraftfull premium-chromebook med 14’’ touchskärm med tunna skärmkanter och FHD-upplösning. Som uppföljare till den mycket prisade Chromebook Flip C302 erbjuder Chromebook Flip C434 den bästa Chrome OS-upplevelsen någonsin.

Höjdpunkter

  • Snabb, tyst och energieffektiv – Ny kraftfull hårdvara med upp till Intel Core i5, 8GB RAM och 10 timmar batteritid
  • Premiumdesign med helskärm – 14’’ fyrsidig NanoEdge-touchskärm med 87 % screen-to-body-ratio i ett mycket kvalitativt aluminiumchassi
  • Bekvämt bakgrundsbelyst tangentbord – Bakgrundsbelyst responsivt tangentbord i fullstorlek med 360° ErgoLift-gångjärn och 1.4mm slaglängd
  • Upplev Googles ekosystem – Snabbt, enkelt, säkert och synkroniserat. Synka dina appar och livet enklare än någonsin i Chrome OS med fullt Android-stöd

Premiumdesign med helskärm
Nya ASUS Chromebook Flip C434 är uppföljaren till sin omåttligt populära föregångare Chromebook Flip C302. Den har superb funktionalitet, modern design och en solid kvalitet helt i aluminium med diamantskurna kanter.

Chromebook Flip C434 erbjuder en 14” touchskärm i Full HD-upplösning som är designad att passa in så mycket skärm som möjligt i ett övrigt litet fysiskt format. Den nya fyrsidiga NanoEdge-skärmen ger en inbjudande upplevelse utan distraktioner med 87 % screen-to-body-ratio.

Snabb, tyst och energieffektiv
ASUS Chromebook Flip C434 verkar snabbt och smidigt med upp till Intel Core i5-8200Y och 8GB RAM. Chromebook Flip C434 har gott om utrymme för appar, dokument och mediafiler med upp till 128GB lagring och möjlighet för utökning upp till 2TB med microSD. Dual-band Wi-Fi 5 ger en pålitlig och stabil uppkoppling varsomhelst. Det finns en USB-A och två stycken USB-C-portar där de sistnämnda stöder extern display och batteriladdning. Batteriet är 48Wh och räcker upp till 10 timmar utan laddning.

Bekvämt bakgrundsbelyst tangentbord
Chromebook Flip C434 har ett fullstort bakgrundsbelyst tangentbord med imponerande 1.4mm slaglängd för en bekvämare och mer precis känsla.

 

De mångsidiga 360° ErgoLift-gångjärnen har en sömlös rörelse och tillåter fixering av skärmen i vilken vinkel som helst. Det innovativa gångjärnet har även en sekundär funktion som lyfter upp och lutar datorns tangentbord i en ergonomisk vinkel.

Upplev Google’s ekosystem
Designad för en modern användare som har tillgång till miljontals Android-appar och de senaste Chrome-apparna för produktivitet, underhållning, sociala medier o.s.v. Chromebook Flip C434 har fullt Android-stöd via Google Play och att synka dina favoritappar såsom Google Foto, Kalender och spel mellan din chromebook och din smartphone har aldrig varit enklare. Chrome OS erbjuder en snabb, enkel och säker upplevelse som är av högsta vikt för multitasking, utbildning och underhållning.

Pris och tillgänglighet
ASUS Chromebook Flip C434 finns tillgänglig nu i två olika konfigurationer med rekommenderat pris:

Intel Core M3-8100Y, 4GB RAM, 64GB lagring: 6999 SEK
Intel Core i5-8200Y, 8GB RAM, 128GB lagring: 9999 SEK

Prylar | Chromebook Flip C434
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login