ASICS tar snabbhet till en helt ny nivå med tre nya speed-modeller

Av den 4 mars, 2017

Nu lanserar ASICS FlyteFoam Fast Series. Serien består av NOOSA FF, GEL-DS TRAINER 22 och en färguppdaterad DynaFlyte, tre olika skor med FlyteFoam-teknologi för alla löpare som vill bli snabbare. FlyteFoam Fast Series riktar sig till löpare oavsett fottyp och löpstil. Styrkan sitter i den unika teknologin i ASICS-patenterade* mellansula FlyteFoam.

Alla kan bli snabbare med FlyteFoam
FlyteFoam Fast-serien omdefinierar vad snabbhet är, och ger fler löpare tillgång till ASICS nya mellansula, FlyteFoam**, som är den lättaste någonsin. I serien ingår tre olika skomodeller som är utrustade med en ultralätt dämpning som förmedlar en känsla av snabbhet till alla löpare oavsett pronation, träningserfarenhet och personliga målsättningar.

  • DynaFlyte: DynaFlyte finns nu i nya uppdaterade färger. Den ultralätta FlyteFoam-mellansulan ger maximal dämpning.
  • GEL-DS TRAINER 22: En sko för överpronerare. DYNAMIC DUOMAX ger ökad stabilitet och komfort.
  • NOOSA FF: FlyteFoam-mellansula, ovandel som andas och yttersula i gummi som ger bra grepp på halt underlag.
  • NOOSA FF, GEL-DS TRAINER 22 och uppdaterade DynaFlyte är ASICS senaste produkter med FlyteFoam, ASICS patenterade mellansuleteknologi som introducerades 2016 i skon MetaRun.

De tre skomodellerna i FlyteFoam Fast-serien finns i herr- och dammodell och börjar säljas i ASICS onlinebutiker och i utvalda löparbutiker världen över från och med 1 mars.

Spana in speed-modellerna i sociala medier under hashtagen #FlyteFoam.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

*Patent: FlyteFoam: JP
**FlyteFoam är resultatet av tre års arbete och över 300 prototyper som testats på ASICS Institute of Sport Science. Med förstärkta fibrer som upprätthåller stötdämpningen är FlyteFoam 55 procent lättare än en vanlig löparsko på marknaden och ASICS lättaste mellansula.

You must be logged in to post a comment Login