Arvid Nordquist utökar Te-sortimentet

Av den 23 september, 2016

Äntligen presenterar Arvid Nordquist höstens nya tesmaker – Green Lemon, Berry Black och Coconut Chili. De är högkvalitativa svarta och gröna long leaf teer från Sri Lanka, odlade 2000 meter ö.h och precis som tidigare teer är de Fairtrade certifierade och 100 % klimatkompenserade.

Med stort fokus på kvalitet och hållbarhet lanserade Arvid Nordquist te för första gången hösten 2015. Idag innehåller sortimentet Grönt, Svart, Rooibos och Ört te och serveras i pyramidformade ”silkbags” vilket tillåter bladen att expandera vilket i sin tur ger fylligare smak, djupare färg och mer arom.

Nyheten Green Lemon kompletterar storsäljaren Green Chai genom att ytterligare utveckla Arvid Nordquists gröna tesortiment. Berry Black är ett svart te med naturliga bitar av jordgubbe, hallon och blåbär. Coconut Chili är också ett svart te men med en lätt söt cocos antydan och ett kryddigt avslut av chili. Samtliga baseras på long leaf teer odlade på hög höjd i de finaste tedistrikten i Sri Lanka.

I och med lanseringen av de nya smakerna kommer hela sortimentet också få en ny och mer hållbar förpackning.

De nya förpackningarna är en aningen mindre men behåller samma uppskattade design, säger Erica Bertilsson, Marknadschef på Arvid Nordquist.

De nya smakerna finns i dagligvaruhandeln och kommer att kosta ca 40 kr per förpackning.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login