Årets triumfnyheter på glasskartan är här

Av den 4 februari, 2020
Från vänster: Farbror Arnes Kladdkaka, Skruven Cola, Lion King Size och Glassbåten

En läskande isglass, en lyxig kladdkaksglass, en välkänd strut och en krämig klassiker med vind i seglet. Nu får vi äntligen avslöja årets nya smakupplevelser på glasskartan!

– En stor del av vårt arbete är att komma med nya och varierande smaker för konsumenten vilket jag tycker att vi har lyckats med i år. Vi fortsätter också att utöka vårt premiumsortiment hos vårt eget varumärke Farbror Arnes, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass.

Farbror Arnes Kladdkaka: Vi lyfter vår historia och vårt lokala ursprung med det egna varumärket och adderar den nya smaken Kladdkaka. Farbror Arnes Kladdkaka är en läcker chokladgräddglass med en kraftig kärna av kladdkaka, doppad i krispig mjölkchoklad.

Skruven Cola: Nu introducerar vi en kompis till vår populära Skruven Tropical. För dig som gillar att svalka dig med en isglass en varm sommardag, eller helt enkelt bara älskar smaken av cola.

Glassbåten: Denna klassiker lanserade vi redan 1973 och den blev snabbt folkets favorit. Efter en lång paus och stor efterfrågan från våra konsumenter kände vi att det var dags för en comeback. Båten är fylld med vaniljgräddglass blandad med blåbär- och hallonsylt, därefter doppad i kakao. Allt detta goda i ett bakat rån.

Lion King Size: Ytterligare en stark återlansering som även är den största glassen av alla – Lion King Size. Struten är fylld med en gräddglass med smak av choklad och karamell, där du efter några bett hittar en kärna med Lions karaktäristiska karamellsås. Toppen på struten är doppad i mjölkchoklad med vetekrisp.

Utöver dessa nyheter lanserar Triumf Glass även några av våra storsäljare i flerpack: Salmiakki 4-pack, Geisha strut 4-pack och Tutti Frutti isglass 5-pack.

Samtliga nyheter finns att köpa i butik i Örebro från v.12.

Glass | Årets triumfnyheter på glasskartan är här
Örebroguiden

Källa Triumfglass

You must be logged in to post a comment Login