Årets punkparty i Örebro och Satin nu på fredag

Av den 2 januari, 2017

Medlemmar ifrån FAS 3, KSMB, Docenterna, Coca Carola, Grisen Skriker, Charta 77, Teddybears, Infinite Mass, Wilmer X mflr till Örebro för en spelning på Satin!

Idag blev det klart att punklegenderna Köttgrottorna kommer att öppna kvällen, dessutom kommer Örebros tuffaste klubb Black River Promotion att spela skivor.

” 2015 gjorde vi i FAS 3 en kväll med massa gästartister på Debaser Strand i Stockholm. Den kvällen har folk som var där och även vi själva i bandet pratat om länge. Det blev en magisk och extremt rolig kväll! (Vi gjorde en liknande kväll i Kungsträdgården i somras, succé även där!) Så nu tänkte vi såhär, fredagen 6/1 drar vi till Satin i Örebro! Hoppas det blir succé där också ”
– Tony Johansson ( Fas 3 )

” Det här är den sjukaste linupen vi har haft någonsin på Satin ”
– Martin Qvarfordt ( Satin )

”Alla min barndomsidoler på en och samma kväll! ”
– Björn Wallgren ( Lycklig Produktion )

”Vi kommer bjuda in en hel del gäster och det är inte vilka gäster som helst. Vi har pratat med några kompisar och frågade om dom ville komma och va med och spela och sjunga och det ville dom! Än så länge är det dom här gästartisterna som vill vara med.”
– Tony Johansson ( Fas 3 )

GÄSTARTISTERNA
Johan Johansson/ KSMB
Joppe Philgren/ Docenterna
Patrik Arve/ Teddybears
Rigo Panchef/ Infinite Mass
Curre Sandgren/ Coca Carola
Per Granberg/ Charta 77
Stefan Björk/ Wilmer X
Matilda Sundin/ Fuck Frankie
Rickard Donatello/ KSMB
Hasse Edström/ Grisen Skriker
Elin Andrée/ Besserbitch
Peter Ampull/ KSMB

Fas 3 består av:
Tony Johansson – Gitarr/Sång
Johannes Borgström – Bas
Fredrik Eriksson – Gitarr/Sång
Jouni Haapala – Trummor

Information om Köttgrottorna:
Köttgrottorna är nog det äldsta svenska punkbandet som aldrig ”lagt av” trots en bergodalbanekarriär. Gruppens pusselbitar passar väldigt bra ihop. 33 år utan avbrott! Inga avskedsturnéer eller reunions. Happy och Mongo har spelat i 38 år ihop. KÖTTGROTTORNA är från Järfälla och studio/replokal i Kallhäll sedan bildandet. Vilka är Köttgrottorna: Samhällskritiska konstnärer som slavar i offentlig sektor, radhusrebeller på kant med etablissemanget, anarkister med punkattityd. Eller: Vita medelålders medelklassmän i medellängd med politiskt korrekta medelåsikter vars hobby är att spela i band. Svenssonpunkare? Happy – trummor Mongo – bas & sång Janne – gitarr & sång Happy och Mongo började spela i det legendariska punkbandet ”Incest Brothers” redan 1978. Tillsammans med gitarristen Valen bildade de Köttgrottorna 1983 för en spelning. De klädde ut sig till flickor och sjöng snuskiga texter i falsett. Succén gjorde att de fortsatte. Valen ersattes av Janne & Jörgen från Toby Wass 1985. 1987 ersatte Guld-Lars från KSMB Jörgen. Guld-Lars gick tragiskt bort 2015. Köttgrottorna har replokal i Kallhäll utanför Stockholm och repar varje tisdag sedan starten. Köttgrottorna har gjort hundratals spelningar runt hela Sverige och några i grannländerna. Köttgrottorna har gett ut många plattor genom åren. Populära låtar är:” Älska mig”, ”Gravöl”, ”Ornitologs”, ”Jag kan inte suga mig själv” och ”Tjejer är fula”. Köttgrottorna håller nu på att spela in en ny skiva med nya låtar som ”Gubbar är snygga”, ”Budget i balans” och en triologi (Robin Hood 1-3).

BILJETTER & INSLÄPP
Först till kvarn 300 biljetter släpps direkt för att garanteras plats.

Säkra din biljett här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login