Årets feelgood-debut

Av den 26 juli, 2017

Släppdatum: 25 juli

”Simons kompisar har börjat få riktiga jobb, med utvecklingssamtal och bra löner. Själv jobbar han kvar i livsstilsbutiken på Söder i Stockholm och trivs rätt bra. Eller, frågan är väl vad han skulle göra annars? Kanske skulle allt ordna sig om han bara träffade en tjej?

Anna är hemma i Stockholm över sommaren. Samtidigt längtar hon tillbaka till heltäckningsmattorna, mögellukten och sitt designcollege i London. Eller vill hon bara glömma det som hände här i Sverige? Kanske skulle allt ordna sig om folk kunde hålla käften om det?

En sommarnatt möts de två. Det som börjar som ett one night stand ser ut att kunna bli något mer, men vägen dit är kantad av missförstånd och avstånd, enerverande enäggstvillingar, moderiktiga mostrar och välmenande vänner.”

”Härifrån till dig” är en varm och charmig berättelse, full av färgstarka, roliga och ibland fruktansvärt irriterande människor – och en snorkig perserkatt.

Albert Lindemalm är född 1977 och bor i Stockholm med sin man Mattias och taxen Harriet. Efter att ha skrivit texter, bland annat i Tidningen Darling i början av 2000-talet, la Albert skrivandet på hyllan under en lång tid och jobbar idag som seniorkonsult på analysföretaget Kantar. Härifrån till dig är en romantisk feelgood-berättelse inspirerad av minnen från hans egna somrar i Stockholm och en av hans favoritstäder, London.

Inläsare: Viktor Åkerblom

”Härifrån till dig” finns hos Storytel.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login