Åre satsar på höstlovet

Av den 22 september, 2016

Åre öppnar portarna till nya satsningen Höstlov i Åre – en vecka fylld av aktiviteter med fokus på tid tillsammans för hela familjen.

Vecka 44 innebär höstlov och ledigt för skolbarn i hela landet. Sedan några år tillbaka har man kunnat se en ökning i Åres gästnattsstatistik under just denna vecka och nu vill Åre Destination lyfta fram höstlovet på ett tydligare sätt.

Åre är en fantastisk plats med stora möjligheter under alla delar av året. Med statistiken i ryggen och en tydlig målbild att stärka perioderna mellan högsäsongerna är vi nu spända och glada över satsningen på nya evenemanget Höstlov i Åre. Detta blir ett pilotår men ambitionen är att skapa ett årligen återkommande paraplyarrangemang för höstlovsveckan, säger Therese Sjölundh, VD Åre Destination.

Programmet för Höstlov i Åre är utformat som ett schema för hela veckan där gästerna själva kan välja mellan aktiviter som sträcker sig från pyssel på fritidsgården och bad på äventyrsbad till att lära sig göra upp eld och åka zipline. De flesta aktiviteterna kräver ingen föranmälan och man behöver inte köpa något särskilt aktivitetsband eller dylikt. Dessutom är många av aktiviteterna kostnadsfria.

Höstlov i Åre ska upplevas som härligt och avslappnande utan vardagens krav på samordning och skjutsande mellan aktiviteter. Här ska hela familjen få tid att verkligen umgås och ha roligt tillsammans, säger Thomas Berglöf, projektledare Höstlov i Åre.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login