Äppelfestival 23 september vid Naturens hus

Av den 13 september, 2018

Välkommen på Äppelfestival vid Naturens hus och Alnängarnas koloniområde söndagen den 23 september kl. 11–16. Kom och njut av äppelutställning, fika, musttillverkning, försäljning av honung med mera. Du kan också skänka eller sälja frukt och grönsaker på festivalen, eller bidra till den stora äppeltavlan!

Bidra gärna med egna äpplen till festivalen
Nytt för i år är att vi tillsammans med besökare kommer tillverka ett konstverk av äpplen, säger Therese Aremyr, kommunekolog på Örebro kommun. Vi uppmanar trädgårdsägare att istället för att slänga frukt som de inte hinner ta hand om, ta med den till äppelfestivalen. Här kan man bidra till äppeltavlan, sälja eller ge bort frukt och grönsaker. Vill man sälja frukt måste man dock anmäla sig till Rådhusreceptionen några dagar innan, så vi kan fixa bord.

Frukt och grönsaker byter ägare
Kom och sälj eller skänk ditt överflöd av frukt och grönsaker på äppelfestivalen, föranmälan senast 19 september till 019‑21 10 91 eller radhus.reception@orebro.se.

Äppelfestivalen arrangeras av Örebro kommun tillsammans med Alnängarnas koloniförening, Örebro biodlarförening och Naturens hus restaurang.

Nöje | Naturens hus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login