App | ”Picknickplatser” är sommarens roligaste app

Av den 19 juli, 2016

Vi svenskar älskar att komma ut i naturen, inte minst på sommaren. Men många av oss har kanske saknat en samlingsplats där det enkelt och snabbt går att hitta nya stränder, parker och andra utflyktsmål att ställa ned picknick-korgen på.

Nu kommer appen som gör just det – ”Picknickplatser” är utvecklad av Rynkeby 50 och ger användaren en engagerande app fylld med spännande destinationer.

Appen Picknickplatser är ”crowdsourcad”, vilket innebär att det är användarna själva som skapar innehållet. Alla användare har möjlighet att lägga upp bilder och beskrivningar av sina favoritplatser, kommentera andras platser, tipsa och utforska. Det går också att dela sina bästa ställen med sina vänner på Facebook. Appen är redan nu fylld med 120 picknickplatser från Ystad till Umeå. Och fler kommer det bli.

-Tanken är att man, oavsett var i Sverige man än befinner sig, snabbt och enkelt ska hitta ett riktigt smultronställe som passar ens önskemål bäst. Vi på tror och hoppas att appen kommer hjälpa och inspirera många svenskar i sommar att picknicka allt oftare och då kunna hitta sitt perfekta picknickställe, säger Annika Hällström, Product Manager och initiativtagare, Rynkeby Foods.

Utöver appen anordnar Rynkeby 50 även eventet ”Sommarens största picknick” som går av stapeln 6 augusti i Halmstad. På plats för gästerna smaka på Rynkeby, en nektar som är sötad med sötningsmedel som utvinns ur Steviaväxten, och är ett välsmakande alternativ till juice.

Appen är helt gratis och finns att hämta i Google Play och App store.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login