Apollo storsatsar på Albanien

Av den 13 januari, 2018
Fafa Grand Blue Resort blir ett Apollo Mondo Family Resort.

Under förmiddagen igår hade Apollos ledning suttit i möte med Albaniens utrikesminister Mr Ditmir Bushati med delegation samt Albaniens ambassadör i Sverige, detta för att diskutera hur Albanien som turistdestination ska bli en ännu större succé än vad det redan visat sig vara.

Vi ser enorma möjligheter med Albanien i framtiden! Efter succén i Saranda i södra Albanien satsar vi denna sommar ytterligare på det nya resmålet Durrës. Direktflyg från Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn kommer under sommarsäsongen att gå till Tirana – Albaniens färgstarka huvudstad. Detta är utan tvekan ett semesterland att räkna med, säger Leif Vase Larsen, koncernchef på Apollo.

Apollo blir den första researrangören i Sverige att sommaren 2018 erbjuda direktflyg och charterresor till Albanien. I samband med detta presenterar Apollo sju nya hotell – bland annat koncepthotellet Fafa Grand Blue Resort som blir ett Apollo Mondo Family Resort. De nya hotellen ligger i sommarstaden Durrës – vackert beläget med kilometerlånga vita sandstränder längs kusten i mellersta Albanien.

Mycket tyder på att Albanien kommer bli sommarens stora resenyhet. Vi märker av en stor nyfikenhet och ett intresse hos våra svenska resenärer, något som också visar sig i sommarens bokningar. Det är många som vill passa på att upptäcka Albanien och Durrës-området som är ett spännande komplement till Saranda i den södra delen av landet, säger Peter Browall, sverigechef på Apollo.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login