Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad

Av den 15 maj, 2020

Nu lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden. Hotel Riviera Strand i Båstad blir en del av Apollos familjekoncept och detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden.

Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

– Även i sommar kommer vi att fortsätta göra det vi är bäst på: skapa minnesvärda semesterupplevelser – nu även på hemmaplan! Lanseringen av vårt första nordiska koncepthotell är en viktig milstolpe och en del av ett stort och långsiktigt initiativ som kommer att utvecklas vidare. Vi ser stor potential i att även selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden. Med oss ska kunderna kunna känna trygghet inför sin semester även på hemmaplan, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.

Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, öppnar nu på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt på stranden och bjuder på en blandning av elegant avkoppling, ett rikt aktivitetsprogram och hög service. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus, två utomhusbad och ett härligt trädäck att sprida ut sig på. Apollo Mondo Familys koncept är inkluderat i priset med bland annat varierade gruppträningspass, yoga, simskola enligt Svenska Simförbundets pedagogik och den lärorika och roliga barnklubben Club Polly & Mino.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden, Hotel Riviera Strand.

Bjärehalvön och Båstad bjuder på både strand och stad i en fin kombination av långa sandstränder, mysiga restauranger och nära utflyktsmål för både familjer och vuxna utan barn. Det böljande landskapet kring Bjärehalvön passar perfekt för sportaktiviteter som cykling, tennis, vandring och golf.

– Nu när UD förlängt reseavrådan till den 15e juli känns det ännu mer rätt att kunna erbjuda härliga semesterupplevelser här hemma. På grund av de senaste rekommendationerna från regeringen kring resande inom landet så riktar sig vårt fina nya hotell i Båstad initialt till de som bor i västra och södra Sverige. Fler hotell och upplevelser på andra orter i landet lanseras framöver så att så många kunder som möjligt kan njuta av semester på hemmaplan, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Resa | Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad
Örebroguiden

Källa Apollo

You must be logged in to post a comment Login