Ansök om Örebros bästa extraknäck

Av den 18 maj, 2017
Arkivbild

Onlinepizza söker nu recensenter i Örebro som vill testa sig igenom tjänstens breda sortiment av restaurangmat. Alla över 16 år har möjlighet att ansöka – i form av en videorecension på instagram.

Onlinepizza, Sveriges mest använda matbeställningsapp, efterlyser restaurangmatstestare till sommarens mest matnyttiga extraknäck. För att visa på appens breda utbud ges testare i 10 städer möjlighet att mot betalning recensera mat från närstående pizzerior och restauranger. Recensionerna läggs sedan ut på testarens Instagramkonto.

– Då vi ser en ständig ökning i antal anslutna restauranger vill vi undersöka vad maten går för och samtidigt få gästernas utlåtande på ett roligt och annorlunda sätt. Att låta konsumenterna vara med på resan och visa på appens breda utbud skapar en transparens som är viktig, säger Daniel Strömberg, VD för Onlinepizza.

Ansök med en videorecension
Genom den utannonserade tjänsten kommer en lycklig örebroare få möjlighet att testa på Onlinepizzas sortiment och därefter spela in och betygsätta hämtmaten via Instagram – under hashtagen #onlinepizzatestarna. Lön ges i form av den mat som testas samt 500 SEK per recension. Ansökan görs via en videorecension, där den ansökande filmar sig själv och betygsätter något ätbart. Den mest dynamiska recensionen vinner.

Testare i Örebro och nio andra städer
Jobbet erbjuds för tredje året i rad, där tidigare år har sett så många som 400 ansökningar. Förutom Örebro ligger fokus på städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping och Norrköping. Dock har invånare i samtliga svenska städer möjlighet att söka.

Tjänsten är möjlig att söka fram till den 11 juni 2017.

Läs annonsen här »

Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login