Anna Ternheim släpper nya singeln ”This Is The One”

Av den 20 juli, 2019

Nu släpps Anna Ternheims singel “This Is The One”, hämtad från albumet “A Space For Lost Time” (CNTCT/BMG) som kommer den 20 september.

”Jag skrev musiken till ’This Is The One’ tillsammans med Björn Yttling från Peter Bjorn & John, texten kom långt senare. Det var en torsdag eftermiddag i Stockholm och jag sprang på en person jag brukade stå väldigt nära, nu var vi var som främlingar för varandra. Jag gick hem direkt efteråt och orden till låten bara rann ur mig,” berättar Anna.

”Det blir en ganska poppig skiva den här gången, för att vara i min värld i alla fall. Jag har, som sagt, skrivit en del ihop med Björn, så det har definitivt satt en prägel på musiken. Sen hade jag en tanke om att få in lite amerikansk västkust i min värld men så här i efterhand påminner skivan snarare som en mörk svensk insjö. Titeln kom till mig under inspelningen i LA, tycker att den fångar känslan i låtarna. Längtan efter det som var, det som kanske kommer, och det som får en att kliva ur sängen på morgnarna och fortsätta framåt.” , fortsätter hon.

Lyssna på låten här»

Musik | Anna Ternheim släpper nya singeln ”This Is The One”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login