Anis Don Demina släpper EPn ”ARTIST” med nya singeln ”Temperatur” featuring Dotter

Av den 11 juli, 2020

Anis Don Demina har haft en aktiv vår, nu släpps EPn ”ARTIST” med nya singeln ”Temperatur” featuring Dotter.

Efter framgångarna i Melodifestivalen och på Spotify med låten ”Vem e som oss”, han slutade på en femteplats i finalen och låg #2 på Spotify dagen efter, har han hunnit släppa tre singlar med spännande samarbetspartners. Först kom den avskalade låten ”1+1” featuring debutanten Råsa. Sedan slog han sig ihop med legenden Timbuktu i ”Naken”, där de tillsammans varvar rap och sång. För bara några veckor sedan släpptes ”Krossat glas”, en klassisk svensk poplåt med rap-tvist, sommar och vemod där han samarbetar med Nils Pontus – ena halvan av succéduon GAMMAL. Det senaste samarbetet stavas ”Temperatur” och låten görs ihop med Dotter, som slog igenom brett i årets mello där hon vann hela svenska folkets hjärtan. Dessa fem låtar, och succén ”Postcard” som han släppte i höstas ihop med Eric Saade, samlar Anis nu i EPn ”ARTIST”.

– Jag och Dotter skrev ”Temperatur” för bara någon vecka sedan, berättar Anis. Ett väldigt roligt samarbete! Det är en somrig uptempo-låt som känns perfekt för Sverige just nu.

Anis Don Demina är också aktuellt med sin nya podd ”Skitsnack” som just nu klättrar på podd-topplistorna, samt ständigt aktuell som en av Sveriges största YouTubers.

Lyssna på ARTIST här»

Musik | Anis Don Demina släpper idag EPn ”ARTIST” med nya singeln ”Temperatur” featuring Dotter
Örebroguiden

Källa: Warner Music

You must be logged in to post a comment Login