Anis Don Demina ger nytt liv till monsterhiten ”Loca People”

Av den 22 juli, 2019

Anis Don Demina släpper nu ”Uno Dos Tres Shurda” som är en re-make av hitlåten ”Loca People” från 2011 av Sak Noel. Denna monsterhit toppade direkt listorna som etta i en rad länder så som; Storbritannien, Österrike, Belgien, Danmark, Israel, Nederländerna, Skottland, Polen och låg topp 10 i ytterligare 12 länder. Anis har samplat delar av originallåten och ingen kommer att gå miste om att den är tillägnad hans trogna fans tillika ”Shurdas”.

Det gick en susning genom DJ-Sverige när ”Uno Dos Tres Shurda” började smygspelas på klubbarna och låten har redan innan release gått in som #15 på Swedish Dance Chart och den fortsätter att klättra.

Anis Don Demina är i grund och botten DJ och artist, men har också en av Sveriges idag största kanaler på YouTube med totalt 50 miljoner visningar. Han kallar sin fan-bas för ”Shurdas” och ”Uno Dos Tres Shurda” är en hyllning till dem alla. Det stod precis klart att Anis dessutom är nominerad till Årets genombrott i Rockbjörnen och den 13 augusti koras vinnaren!

Anis debut-EP ”ANIS” som släpptes i slutet av juni har streamat över 4 miljoner gånger och fortsätter att klättra på listorna hos både Spotify och radio. I sommar turnerar Anis runt om i Norden och ”Uno Dos Tres Shurda” är hans givna bidrag till sommar-Sveriges alla dansgolv.

Lyssna på ”Uno Dos Tres Shurda” här»

”Uno Dos Tres Shurda” släpps av Warner Music Sweden.

Musik | Anis Don Demina ger nytt liv till monsterhiten ”Loca People”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login